Max представя най-интригуващата история за неразкрито двойно отвличане и убийство

Документалната поредица "Заедно: Кой уби Лирик и Елизабет?" вече е налична в стрийминг платформата.

Ася Иванова
Ася Иванова 08 август 2024

Фотография: Maven Creative Media

Мax ще ни разкрие историята за мистериозното, неразкрито двойно отвличане и убийство на братовчедките Лирик Кук и Елизабет Колинс през юли 2012 г. в Евансдейл, Айова.

Това ще се случи в документалната Max Original поредица от три части "Заедно: Кой уби Лирик и Елизабет?" от Investigation Discovery. Шокиращата история е представена от начинаещия режисьор и бивш репортажен фотограф по случая Дилън Сайърс. 

Бившият репортажен фотограф Дилън Сайърс прекарва над седем години в документиране на историята и ни предоставя ексклузивен достъп до интервюта и завладяващи кадри с представители на местните власти, със семействата на жертвите и с младо момиче, избягало от похитителя си. "Заедно: Кой уби Лирик и Елизабет?" хвърля светлина върху детайлите на това невъобразимо престъпление.

Max Документален филм

Изпълнителни продуценти на продукцията са Джесика Себастиан-Дая и Дони Айкар, а режисьор е Дилън Сайърс . Изпълнителни продуценти за Five All In The Fifth са Дъглас Банкър и Алекс Гаринджър, а изпълнителен продуцент е Пол Сауър. 

Всички епизоди на документалната Max Original поредица "Заедно: Кой уби Лирик и Елизабет?" са достъпни за гледане в онлайн стрийминг платформата Max.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA