Нови лица влизат в предисторията на "Игра на тронове"

Сериалът A Knight of the Seven Kingdoms е адаптация на повестта на Джордж Р. Р. Мартин "Странстващият рицар"

Ася Иванова
Ася Иванова 09 август 2024

Фотография: Max

Броим дните докато се появи новия сериал на Max - A Knight of the Seven Kingdoms. Това ще се случи през 2025 г. А междувременно стана ясно, че в предисторията на "Игра на тронове" влизат съвсем нови лица.

Историята ни връща един век преди събитията от "Игра на тронове", където двама герои скитат из Вестерос - младият, наивен, но и смел рицар, сир Дънкан Високия, и неговият дребен оръженосец Ег. По това време на Железния трон седи родът Таргариен и споменът за последния дракон все още не е изчезнал от паметта на живите. А героите дори не подозират, че ги очакват велики съдби, мощни врагове и смели подвизи.

сериалA Knight of the Seven Kingdoms


Към актьорския състав се присъединяват Едуард Ашли като сир Стефон Фосоуей, Хенри Аштън като Дерон Таргариен, Юсеф Керкур като Пейт Стоманата, Даниел Монкс като сир Манфред Дондарион, Шон Томас като Раймън Фосоуей, Том Вон-Лолър като Плъмър и Дани Уеб като сир Арлън от Пенитрий.

По-рано актьорският състав, който бе обявен, включва Питър Клафи като Дънкан Високия, Декстър Сол Ансел като Ег, Фин Бенет като Ерион Таргариен, Бърти Карвел като Бейлор Таргариен, Танзин Крауфорд като Тансел, Даниел Ингс като сир Лионел Баратеон и Сам Спруел като Мекар Таргариен.

Създатели на сериала са Джордж Р. Р. Мартин и Айра Паркър, които също така са и изпълнителни продуценти заедно с Райън Кондал, Винс Джерардис, Сара Брадшоу и Оуен Харис.

А докато очакваме A Knight of the Seven Kingdoms, можем да гледаме всички сезони от "Игра на тронове" и "Домът на дракона" в онлайн стрийминг платформата в Max.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA