Завесата се вдига с трети сезон на "Убийства в сградата"

Ася Иванова
Ася Иванова 25 септември 2024

Фотография: © 2023 20th Television. All Rights Reserved

Само ден ни дели от първия епизод на третия сезон на хитовата поредица "Убийства в сградата". Утре, точно в 22 часа по STAR Channel ще срещнем главните герои - Чарлс, Оливър и Мейбъл (изиграни от Стив Мартин, Мартин Шорт и Селена Гомес).

Тримата ще се впуснат във вълнуващо разследване на убийство, извършено зад кулисите на шоу на Бродуей. Бен Гленрой (Пол Ръд) е холивудска екшън звезда, чийто дебют на Бродуей е осуетен от преждевременната му смърт. Подпомогнати от колежката си Лорета Дъркин (Мерил Стрийп), нашето трио се впуска в най-трудния си случай досега, докато режисьорът Оливър отчаяно се опитва да възобнови шоуто си. Завесата е вдигната!

Убийства в сградата - 3 сезон

"Убийства в сградата" е дело на създателите и сценаристите Стив Мартин и Джон Хофман ("Грейс и Франки", "Looking"). Мартин и Хофман са изпълнителни продуценти заедно с Мартин Шорт, Селена Гомес, създателя на "Това сме ние" Дан Фогелман и Джес Розентал. Сериалът е продуциран от 20th Television, част от Disney Television Studios.

Отличеният с "Еми" сериал ще се излъчва по STAR Channel и зрителите ще могат да гледат новите епизоди всеки четвъртък от 22 ч. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA