Пълнолунието в Овен е ден за ново начало

Ася Иванова 17 октомври 2024

Фотография: Pexels.com

Пълнолунието днес е особено значимо. То носи името Ловджийската Луна, тъй като в този период в миналото хората са започвали да се подготвят за зимата. Ловджийската Луна е символ на новото начало, а периодът е подходящ за подготовка за предстоящите промени в живота.

Пълнолунието още е в знака на Овена, което ще ни направи много по-импулсивни и готови за действия. Възможно е да усетите повече напрежение, тъй като Овена е в квадратура с Марс – планетата на действието и конфликтите. Специалистите съветват да насочите усилията си към своето усъвършенстване и ще постигнете така желаното развитие не само в личен, но и в професионален план. 

Този период е идеален за планиране и стартиране на нови проекти. Също така можете да започнете духовни практики, които ще ви помогнат да осъзнаете какво е полезно за вас и какво не. Ако се концентрирате върху духовното си развитие, ще получите ясна представа за посоката, в която трябва да се тръгнете.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗОДИЯТА НИ РАЗКРИВА КОГА ЩЕ СМЕ ИСТИНСКИ ЩСТЛИВИ

Периодът около събитието е идеален да се освободите от излишни вещи у дома, което ще ви помогне да се освободите от негативната енергия. Освен това можете да се концентрирате върху физическото си здраве и да пречистите организма си.

Хората, които изпитват емоционални кризи, могат да се възползват от енергията на пълнолунието, известно със своята сила и влияние. Това е време, когато мнозина практикуват ритуали и техники за проявление, с които могат да се освободят от емоционални тежести и страдания. Някои се обръщат към духовни и религиозни практики, като мантри и пречистващи методи, за да премахнат препятствията и проблемите в живота си.

X