Време е за разбити сърца и кости с "Любовта боли"

Премиерата на филма е дни преди Свти Валентин.

Ася Иванова 23 октомври 2024

Фотография: Форум Филм

Седмица преди Денят на влюбените се впускаме в едно по-нестандартно преживяване, изпълнено с любов, предателство и безмилостното преследване, което покачва адреналина, с предстоящия наелектризиращ екшън Любовта боли.

Лентата ни среща с отличения с награда "Оскар" Ке Хуи Куан, който влиза в образа на Марвин Гейбъл – приветлив брокер с тъмна тайна, който би накарал дори Чък Норис да се замисли, преди да се изправи срещу него. Спокойният живот на Марвин се сгромолясва, когато той получава загадъчно пурпурно писмо от бившата му партньорка Роуз (в ролята е Ариана ДеБоуз). Това го връща в миналото и се оказва въвлечен обратно в жестокия подземен свят, от който е избягал преди години.

Безмилостният му брат Нъкълс (Даниел У), страховит криминален бос, праща цял легион безпощадни наемни убийци по петите му, принуждавайки Марвин да се изправи срещу тъмните си тайни и недовършени дела. Повторната поява на Роуз поставя началото на опасна игра на котка и мишка, в която стари предателства изплуват на повърхността, а отмъщението е по-съдбоносно от всякога.

Първият трейлър загатва за ожесточения сблъсък, който ще превърне филма в задължително заглавие за екшън феновете. 

Любовта боли от 7 февруари само в кината.

X