Коледни бадемови сладки с шоколад

Посрещнете с широко отворени ръце новата си любима празнична рецепта.

Димитър Андонов 23 декември 2020

Предполагаме, че не сте пропуснали експертната ни селекция от три вида вкусни и лесни за направа коледни сладки. Към нея добавяме и тези, в които вече сме искрено влюбени! Повярвайте ни, вие също ще се поддадете на изкушението, веднъж усетили аромата от фурната.

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:

 3 яйца  270 г захар • 180 г течен шоколад  300 г смлени бадеми  8 с.л. брашно  пудра захар

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

1. Разбийте яйцата и захарта за около 5 минути.

2. Разтопете шоколада до пълна гладкост и след като се охлади, добавете към яйчената смес.

3. Добавете смлените бадеми и разбъркайте добре, веднага след това сложете брашното.

4. Оформете топки с размер на орех и оваляйте в пудра захар.

5. Оставете готовите сладки на стайна температура за 3-4 часа, след това печете в предварително загрята на 250 градуса фурна за около 4 минути.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X