
Трудно е, когато искате да се храните вкъщи през повечето време, а вече сте опитали милион рецепти. Време е за нещо ново. Ето предложението на GRAZIA!
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
телешко или свинско месо / 4-5 смокини / сол / черен пипер / чесън / лимонов сок / мащерка, босилек и риган / зехтин

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
1. Овкусете месото със зехтина, солта, черния пипер, лимоновия сок, чесъна и другите подправки. Завийте във фолио и оставете да престои за около 2 часа.
2. Нарежете обелените смокини на малки парчета и ги поставете между стековете.
3. Поставете в тава и печете в предварително загрята на 200 градуса фурна до постигане на желания загар.
4. Сервирайте с карамелизиран лук и консумирайте с хубава чаша вино.