Влюбихме се в безглутеновите италиански бишкоти на Кортни Кокс

Ако Джанис беше в кухнята, ушите вече щяха да ни болят от "О, БОЖЕ МОЙ!"...

Димитър Андонов 21 септември 2021

Оставайки вярна на емблематичната Моника Гелър, Кортни Кокс често заявява кулинарните си умения в Instagram.

Досега тя е споделяла с милионите си последователи немалко рецепти, но последната за безглутенови италиански бишкоти, които според нея са "най-лесната рецепта на света", наистина ни накара да се влюбим.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОБИЧАМЕ МОНИКА ГЕЛЪР, АМИ ВИЕ?

Необходимите продукти са 3 чаши + 2 с.л. бадемово брашно, 1 ч.ч. тръстикова захар, 1 ч.ч. растителна мазнина, 3/4 ч.ч. шоколадов чипс, 1 ч.л. сода за хляб, 1 с.л. ванилия, 3 яйца, 2-3 щипски сол. За поръсване ще ви трябват 1/2 ч.ч. захар и 1 ч.л. канела.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗДРАВОСЛОВНОТО СУТРЕШНО СМУТИ НА ДЖЕНИФЪР АНИСТЪН

Как да ги приготвите? Смесете всички съставки в купа, разпределете сместа на равни форми и печете в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 20 минути. След това махнете от печката, оставете да се охладят за пет минути, обърнете и печете за още 10 минути. 

Кортни предлага вариант и при който финалният резултат е супер хрупкав - печете ги за 5 минути след първоначалното охлаждане и оставяте във фурната за колкото дълго пожелаете. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X