За съжаление, скоро не сме посещавали Тоскана, но ако тази рецепта обещава да ни отведе там, приготвяме я на момента.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
• 1 с.л. зехтин • 2 щипки сол • 1 ч.л. черен пипер • пилешки гърди без кожа • 1 ч.ч. риган • 1 с.л. мащерка • 3 с.л. масло (за пържене) • чесън • 1 ч.ч. бейби спанак • 1/2 ч.ч. готварска сметана • 1/2 ч.ч. пармезан лимон
ОЩЕ ОТ GRAZIA: 5 TIKTOK РЕЦЕПТИ, КОИТО ДА ПРОБВАТЕ ТОЗИ УИКЕНД
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
1. Овкусете добре почистеното и нарязано месо с всички подправки.
2. Изпържете в тиган на среден огън за около 10 минути на страна.
3. След като свалите месото от котлона, в друг съд разбъркайте чесъна и бейби спанака.
4. Добавете готварската сметана и пармезана. Оставете сместа да заври.
5. Намалете котлона и върнете пилешкото. Продължете да готвите за около 7-8 минути. Сервирайте със сок от пресен лимон.
Ето и още един чудесен вариант с няколко ъпдейта като чери домати.