Запечен камембер с розмарин и ядки

Рядко казвам, че нещо е МЕГА вкусно. Финалният резултат от тази рецепта е.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 ноември 2021

Запознайте се с предястието от мечтите ви. От най-смелите и вкусни мечти. Запечен камембер с розмарин, ядки и сушени плодове.

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:

250 г камембер 1 скилидка чесън  пресен розмарин  зехтин  малки парченца хляб сол сушени боровинки и смокини  други ядки по избор

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 5 TIKTOK РЕЦЕПТИ, КОИТО ДА ПРОБВАТЕ ТОЗИ УИКЕНД

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

1. Натрошете малките парченца хляб в тиган. Запържете с чесъна, розмарина, зехтина и солта.

2. Прибавете ядките и сушените плодове. Разбъркайте за около 5 минути, докато се получи хрупкава смес.

3. Поръсете върху цялото парче камембер и печете в предварително загрята на 180 градуса фурна за 15-20 минути.

4. Сервирайте със сладко по избор или карамелизиран бекон.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA