Must-have моделите на лятото, които трябва да имате в гардероба си

Ася Иванова 14 юни 2024

Фотография: Calvin Klein

Всеки сезон идва с необходимостта от нов деним и колекцията на Calvin Klein Jeans за пролет-лято 2024 носи именно онази свежест при стиловете, от която всеки от нас има нужда. 

Марката показва новото царство на минимализма, където философията "по-малко е всъщност повече" е на почит. ДНК-то на CK е вплетено в нишките на изчистените силуети и емблематичните деним модели на бранда от 90-те години, създавайки чувствени визии, пречупени през модерната призма. Именно това стои във философията на must-haves моделите на лятото, без които не можем да минем.

Дънковото яке е задължителен модел за летния гардероб. То може да бъде съчетано с почти всичко - с дънки в къс или дълъг вариант, с топ или пък с елегантна бяла риза. При дамите комбинацията между яке и рокля по тялото е перфектната комбинация. Заложете на класическия широк модел този сезон и няма да сбъркате. Силуетите за пролет-лято идват в своя най-естествен вид, прилягащи перфектно към всяка форма без да са ограничаващи. За господата пък перфектият must-have модел за лятото е дънковата риза.
Денимът при бранда е безпроблемно универсален. Класиките са синхронизирани с комфорта. Нови модели и нюанси взимат превес при колекцията за сезона. Дънките са по-широки и с по-права кройка, но все така в успокояващият син цвят, създавайки усещане за комфорт, но и изчистена естетическа визия без излишен шум. И докато господата могат да сложат черен вариант на денима, то дамите смело могат да заложат на бял модел, който е перфектния вариант за тяхната вечерна визия. 
От нов деним до изискано ежедневно облекло, колекцията на Calvin Klein Jeans за сезона носи свежест при стиловете и поставя суровата автентичност на марката на фокус за новото поколение. Не забравяйте да обзаведете гардероба си с рокля по тялото в черно-бялата гама или пък с класическата рокля деним, чиято непреходност ни покорява и до днес.
И няма как да си представим лятото без наличието на къси дънкови панталони (или пък пола) в съчетание с любимата ни тениска. И докато мъжете този сезон предпочитат модел с яка, то при дамите вариантите са класически топ или пък малко по-разчупен вариант, подходящ за вечерните разходки.
При аксесоарите линиите на силуетите са изчистени и непретенциозни, като са добавени само най-необходимите детайли. Функционалността и лекотата са поставени на преден план. Цветовата палитра е монохромна и неутрална, подхождаща на всеки стил. Не забравяйте да се сдобиете с класическия бял кец, които е перфектен в съчетание както с ежедневната визия, така и с по-елегантна такава. Той е идеален както за любимите ни дънки и класически топ, така и за някоя секси рокля.

Колекцията на Calvin Klein за сезон пролет 2024 е налична в магазините на Calvin Klein Jeans в Serdika Center и Paradise Center.

X