5 must-have в подготовката за плажа

Даваме ви насоки кои са задължителните аксесоари и дрехи за предстоящото ви пътуване.

Ася Иванова 19 юни 2024

Фотография: ПР

С официалното настъпване на лятото вече нищо не ни задържа в големия град и е време да покорим морския бряг. А стилната визия е просто задължителна!

Ако се чудите кои са задължителните елементи, които трябва да сложите в куфара за предстоящото си пътуване, ние сме насреща и ще ви дадем насоки на какво да заложите.

 

ДА ЖИВЕЯТ АКЦЕНТИТЕ

Рокля с принт, Shop MDL

Признаваме си, обожаваме роклите! И смятаме да заложим на задължителните за настоящия летен гардероб модели в бяло, с флорални или с геометрични форми. Ако предпочитате по-женствената визия, ви предлагаме да си вземете рокля с цветя, която ще внесе доза романтика в облеклото. А защо не и на плодове! Геометричните форми и райетата са за дамите, които са по-смели в избора си на визия. Този непреходен акцент ще ви накара да изглеждате винаги стилни и отличаващи се сред тълпата.

 

ИНТИМНО

Бельо Lisca

В колекцията бельо и нощно облекло Lisca Fashion естествените материи, нежната дантела и модерният дизайн се обединяват, за да предложат страхотен стил, комфорт и вечна женствена елегантност. Цветовата палитра е издържана в неутрални цветове, като се редува с цвят пепел от рози, ванилия, карамел, черно или меко тъмно синьо, както и с ярки акценти, вдъхновени от корала или небесно синьо. А сега, само до края на юни при покупка на 2 артикула, вторият е с 50% отстъпка. Промоцията е валидна за всички артикули от колекция дамско бельо пролет-лято 2024.

 

ДА ПРЕДПАЗИМ ОЧИТЕ

Слънчеви очила Saint Laurent, Opticlasa

Един от задължителните аксесоари на лятото са слънчевите очила. За наше щастие има всякакви модели, подхождащи на всяка форма на лицето и на всеки стил на обличане. Но за да сте сигурни, че парещите лъчи на слънцето няма да увредят очите ви, заложете на висококачествени очила.

 

ЦВЕТНО ЛЯТО

Бански костюм Lisca

Това лято ни завладяват перфектните модели бански, с които да изглеждаме добре във всяка една форма. Новата колекция на Lisca ни предоставя поредна порция със свежи цветове и силуети, които да подчертаят достойнствата на всяка една от нас. Актуални са ярките цветове, които ще ви пренесат на някое екзотично място. А най-хубавото е, че с всеки закупен бански от новата колекция 2024 до края на месец юни, ще получите подарък плажна роба. Важи до изчерпване на количествата.

 

НА СЯНКА

Bucket Hat, Answear

В последните години шапките не само предпазват косата и лицето от слънцето, но и се превръщат в перфектния моден аксесоар за нашата визия. Това лято най-актуални са т.нар. Bucket Hat, за които е характерна голямата козирка. В зависимост от материята, от които са направени, те са подходящи както за по-ежедневна и спортна визия, така и за по-стилна. Вече изборът е изцяло ваш!

X