Ирина Шейк и H&M Move: сливането на модата и спорта

Моделът представя новата колекция активно облекло на марката и иновативната технология Softmove™

Ася Иванова
Ася Иванова 25 юли 2024

Фотография: H&M Move

Супермоделът Ирина Шейк е лицето на новата кампания H&M Move, която силно подчертава сливането на модата и спорта.

"Комфорт, стил и устойчивост – всичко това в един комплект за активно облекло. Проектиран с идеята за Париж, но идеален за всеки, който иска да бъде активен със стил", споделя Marie Fredros, ръководител дизайн на H&M Move.

Ирина Шейк за новата кампания H&M Move

Ирина Шейк за новата кампания H&M Move

H&M Move представя разнообразна колекция от активни облекла, специално създадени за стилния и активен начин на живот в Париж. От йога сесии в Люксембургската градина до мачове по плажен волейбол близо до Айфеловата кула и модни разходки из Льо Маре, моделите на H&M Move гарантират стил и комфорт. Колекцията ще бъде налична на hm.com/move на 25-ти юли.

Колекцията включва черни панталони SoftMove™, които предоставят максимален комфорт и са налични в различни стилове – леки шорти за велосипедисти, както и къси и дълги клинове. Изработени с технология SoftMove™, моделите са леки с полиран завършек, безшевни колани и се усещат като втора кожа.

Ирина Шейк за новата кампания H&M Move

Ирина Шейк за новата кампания H&M Move

В допълнение към клиновете SoftMove™, колекцията включва функционални, но стилни модели като термо бутилка, надуваема модна чанта, обемна червена парка StormMove™, гривна с кристали, която служи като тежест, ръкавици за бягане DryMove™ и гама от топове, сутиени, слънчеви очила и тениски с надпис. Колекцията предлага най-добрата комбинация от движение и стил за вашия активен начин на живот.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA