Кендал Дженър: копие на майка си в новата кампания на Calvin Klein

Моделът е неузнаваема с къса коса.

Ася Иванова
Ася Иванова 05 септември 2024

Фотография: Profimedia/Calvin Klein

Кендал Дженър е същинско копие на майка си в новата есенна кампания на Calvin Klein.

28-годишният модел е с къса прическа и за момент може да я объркаш с Крис Дженър. Това не остана незабелязано от една от най-известните майки в света и тя веднага се втурна да сподели своите впечатления. "О, обичам косата ти", написа Крис под поста на дъщеря си в Instagram.

Кендал участва в нов набор от кадри, заснети и режисирани от Мерт Алас. В тези зашеметяващи изображения супермоделът демонстрира новия асортимент на емблематичната марка от дантелено бельо и контрастиращи облекла, вдъхновени от града, докато се разхожда до плажа. "Част съм от семейството на Calvin Klein от почти десетилетие, но все още се вълнувам да работя с екипа за всяка кампания", каза тя в официално изявление. "Този ​​път облякох някои от най-емблематичните артикули на Calvin като плъзгащата се рокля и палтото, така че успях да се докосна до онази класическа чувственост, с която те са известни."

Новата колекция дамско облекло на Calvin Klein за есен 2024 е създадено всяка дама да бъде стилна от ранни зори до здрач. И макар да виждаме малката Дженър черно облекло, колекцията включва свежи сезонни цветове, преходни слоеве и минималистични модели. 

Кендал е едва 19-годишна, когато е избрана за лице на модния лейбъл. Тя бе посочена като поредният пример за огромното въздействие, което имат  социалните медии и най-вече Instagram.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA