All day, all night с H&M Studio A/W24 и Славена Вътова

Преходът от ден към нощ никога не е изглеждал по-добре, правим го с новата есенно-зимна колекция на любимия бранд.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 септември 2024

H&M Studio е концепция, която много категорично, но същевременно умело насочва компаса на модните ентусиасти към must-have моделите на всеки сезон. Изработени от най-висококачествените материали, задължително в най-перфектно структурираните силуети и с отношение към най-деликатните детайли, предложенията от дизайнерското ателие на бранда задължително получават статут на шедьовър. Само погледнете H&M Studio A/W24.

Новата есенно-зимна ексклузивна колекция хваща и блендира женствеността с мъжкия гардероб, като започнем от сезонните плетива и ризи, минем през топлите връхни дрехи, и стигнем до вариацията от костюми. Класическите решения откриваме в черно, сиво и бяло, а компания от другата страна им правят екстравагантни принтове, нестандартни дължини и смели конфигурации. Може да се каже, че джазът най-накрая среща съвременната градска среда.

H&M Studio A/W24

Виждаме го в секундата, в която се събираме в офиса на H&M с творческото дуо Слав и Хубен, невероятната Ели от екипа на марката и официалният посланик на Studio колекциите за България тази година - любимата Славена Вътова. Разбира се, по стара неписана традиция, дисонансът между метеорологичните условия и концепцията за фотосесията е налице. Предстои да заснемем най-горещите есенно-зимни модели в средата на август, а навън е именно горещо - 37° по Целзий. Поне до падането на залеза, тъй като колекцията осъществява прехода от ден към нощ страшно лесно и ние решихме да го превърнем в лайтмотив на тази красива модна история.

H&M Studio A/W24

H&M Studio A/W24 спокойно дава старт на деня с ефирната рокля на цветни точки, съчетана с бели високи обувки и чанта в същия цвят. Или със сивата oversize риза и ръкавиците от колекцията. Или с някой от двата костюма, които ще видите върху Славена - изборът между пола и панталон е личен, саката са не един, а половин път.

H&M Studio A/W24

Когато часовникът прехвърли 18 ч., бързо влизаме в обемния сив тренчкот. В класическата черна рокля - в малък, по-тесен, очертаващ тялото вариант, по-свободен такъв с полупрозрачен акцент или пък директно в голямата черна рокля. Тя стига до земята и е с изрязан гръб, така че няма шанс да не направи впечатление. Особено ако се добавят дългите бляскави обици и огромната промазана чанта в черно, която изглежда страхотно, но със сигурност не може да влезе в ролята на ръчен багаж, тъй като събира половината колекция.

Докато финалните кадри, които ще откриете в новия брой на GRAZIA, оживяваха пред обектива, около нас непрекъснато се чуваха клаксони, виждаха обърнати глави и погледи на няколко туристически групи. Те привидно слушаха лекцията на екскурзовода, но всъщност наблюдаваха Славена и дори я спряха, за да ѝ кажат колко е pretty. Има нещо хубаво и мистично в това да се движиш из града сякаш е твой и винаги е бил.



Studio еуфорията продължава още в началото на следващата седмица, така че останете на линия. Използвайте почивните дни, за да отбележите своите фаворити, защото по друга стара неписана традиция - те се изчерпват за минути и ще трябва да сте бързи.

H&M Studio A/W24 ще бъде налична ексклузивно онлайн на hm.com на 26 септември.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA