Деми Мур - огън момичето на Oscar de la Renta

Актрисата грееше в разкошна рокля на дизайнера.

Ася Иванова 17 септември 2024

Фотография: Profimedia

Деми Мур е доказателството, че с всяка година една жена може да изглежда все по-красива и елегантна.

61-годишната актриса прикова всички погледи на премиерата на новия си филм The Substance в Лос Анджелис, облечена в страхотна рокля без презрамки на Oscar de la Renta. Тоалетът й бе повече от впечатляващ с мозаечния си ефект от ярки черни, кафяви и бордо плочки. Тя бе допълнила визията си с диамантени бижута. Мур блестеше със сенки в розово-червената гама и гланц в nude нюанс. Косата й пък бе оставена спусната по раменете, като бе в така актуалната прическа с плажни вълни. 

Деми имаше страхотна компания на червения килим. Тя бе придрижена от трите си дъщери - Румър, Скаут и Талула Уилис. Две от тях - Румър и Талула, бяха заложиха на черни тоалети, докато Скаут носеше кафява рокля от жоржет.

Премиерата на новия филм на Мур беше на филмовия фестивал в Кан през май и спечели наградата за най-добър сценарий. В лентата Деми влиза в ролята на актрисата Елизабет Спаркъл, която е отхвърлена от телевизионната мрежа, в полза на по-младите таланти. Когато Елизабет открива забранен наркотик, известен като The Substance, тя започва да живее с по-млада версия на себе си (Маргарет Куали) и безразсъдно се опитва да си върне младостта и славата.

X