Дантела и флорални бродерии при бельото този сезон

Новата колекция на Lisca за есен/зима 2024 се отличава с женственост и ретро дизайн.

Ася Иванова
Ася Иванова 01 октомври 2024

Фотография: ПР

С настъпването на един от най-романтичните сезони, когато предпочитаме да се сгушим в топлото легло, обичаме да залагаме на нещо секси, нещо, което ни носи усещането за уют и лукс.

И новата есенно-зимна колекция на Lisca е точно това, от което имаме нужда. По-тъмните тенденции ще продължат, тъй като потребителите и дизайнерите прегръщат по-дълбок спектър от емоции, които вдъхновяват колекцията. Серията бельо Lovelace от любимата ни линия Selection включва изискани артикули, вдъхновени от будоара. Характерни за нея са ултра фината дантела с микроматериали и елементи, като колани и презрамки с метален провкус. Цветовата гама е вдъхновена от скъпоценните камъни, които виждаме в преливащите синьо-зелени краски. Разбира се, няма нищо по-класическо от черното бельо и то е застъпено и в тази серия. 

Нова колекция на Lisca - Selection Lovelace

Серията бельо и нощно облекло Gloriosa включва невидим тюл с деликатна бродерия в наситено ръждиво червено или наситено тъмно зелено. Ръждивочервеното е един от ключовите цветове за този есенно-зимен сезон. То придава автентичност, тих лукс и насърчава завръщането на класическия дизайн и елегантност.

Нова колекция на Lisca - Selection Gloriosa

Наситеното тъмно зелено перфектно допълва червеното, внасяйки мистериозна нотка в серията. Бродираните флорални мотиви създават силуети, подобни на татуировка върху кожата. Бодито, вдъхновено от будоара, е предназначено за стил #UnderwearOuterwear. Нощното облекло от изискана модална материя с бродиран тюл се отличава с женствени, но уютни силуети с усещане за блясък. Изисканите детайли правят серията Gloriosa наистина великолепна.

Нова колекция на Lisca - Selection Gloriosa

Непринудено настроение

Колекцията бельо и нощно облекло Lisca Cheek включва дизайни на дантелено бельо с непринудено настроение. Серията Galaxy е изработена от вдъхновена от природата камуфлажна дантела с животински шарки, съчетана с мека модална материя и детайли презрамки, което я прави забавна и модерна за всеки един наш ден.

Нова колекция на Lisca -Cheek Galaxy

Яркият оранжев цвят показва готовност за обличане, докато черното остава неутрален, но актуален избор. Серията Galaxy е предназначена за #UnderwearOuterwear стайлинг, тъй като дантелените детайли на гърба на сутиените могат да са акцентът във визията ви, ако сте с тоалет с изрязан гръб.

Нова колекция на Lisca Cheek Delightful

Серията Delightful представя по-меката романтична страна на колекцията. Ретро вдъхновената романтична дантела е съчетана с мека жакардова тъкан на райета, създавайки задължителни елементи в неутрално прасковено или синьо. Повлияни от желанието за за​​връщане към миналото и създаване на непринудено усещане на колекцията, бяха създадени удобните дрехи за почивка и нощно облекло.

Женствени визии в нов прочит

Колекцията бельо и нощно облекло Lisca Fashion е свежа смесица от добре познатата женственост на Lisca и нови влияния, които внасят новост в колекцията. Характерни за серията Olena са вдъхновени от природата абстрактни щампи в меки розови или сини тонове. 

Нова колекция на Lisca Fashion Olena

Серията Ophelia е изработена от мека модална материя и вдъхновена от занаятите дантела, което е красива комбинация за ежедневно бельо в почти бял или меденожълт цвят.

Нова колекция на Lisca Fashion Ophelia

Серията Ocean пък е така любимата на всички изрязана флорална дантела, която внася допълнително романтика в ежедневния ни стил, а комбинацията от прозрачен тюл и мека микро материя красиво подчертава женствените извивки.

Нова колекция на Lisca Fashion  Ocean

Тъй като все повече се размиват границите между работа и свободното време, беше създадена серия дневни облекла Olivette. Семплата визия в неутрални цветове и мека топла материя, има междусезонна привлекателност.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA