Новата линия на Lisca събира бестселъри бельо в отговор на нуждите на съвременната жена

Essentials представя модерна трансформация на вече известните серии бельо.

Ася Иванова 03 октомври 2024

Фотография: Lisca

В последните години все повече насочваме фокуса си върху дълголетието, благосъстоянието и устойчивостта на дрехите, които избираме. Затова не е случайно да изберем същото и за своето бельо.

Именно на това залагат и Lisca като условие за оцеляването на планетата. Новата линия на марката - Essentials, представлява модерна трансформация на вече известните основни бестселъри, сезонни повторения и основни серии с няколко добавени новости, които представляват отговор на нуждите на съвременните жени. Линията е насочена към бъдещите поколения, като ги кани да залагат на качеството и функционалността, които Lisca създава в продължение на почти 70 години. Линията бельо представя основните модели, които всяка жена има в гардероба си. Тя ще бъде редовно актуализирана за в бъдеще.

Рециклирана дантела и женствен дизайн

Новата серия Opal е изработена от рециклирана дантела и микроматериал. Цветовата палитра е изискана и неутрална. Дизайнът е женствен, функционален и елегантен, като основният акцент пада върху по-малко видимите линии на бельото, за да не изпъква изпод дрехите. Това се постига от геометрична дантела с гладко покритие и креативна изработка. Специалният дизайн на сутиена с подплънки в задната част елегантно поддържа меката кожа и на гърба, като допринася за допълнителен комфорт и приятна, по-гладка визия. Подплатеният сутиен без банели с изтънчен графичен вид дава усещане за мекота, безопасност и комфорт.

Удобство и лекота

Новост е серията Lifestyle, която обхваща тенденцията #ActiveIntimates. Тук се залага на удобното и феерично бельо, изработено от мека рипсена материя и тюл, с тънки лепени покрития. То е подходящо както за активен отдих, но и за онези моменти, когато искаме да избягаме от света. Женствената спортна елегантност е многофункционална. Той флиртува с темата #underwear-outerwear, тъй като сутиените изглеждат като топ и смело можем да го носим и в ежедневния си стил. Трябва да споменем и новия тип поддръжка, която се осигурява от сутиени без банели (с чашки от мека пяна). Те са подходящи за всеки тип тяло. А сутиенът "lounge" дори има подвижни чашки.

Да заложим на цветовете

Освен че може да заложим на класическите цветове като бяло, черно, червено, серията дантелено бельо Evelyn, е представена в нов цвят – цикламено розово. Нюансът не само ще придаде на бельото жизнен акцент, но и придава женственост и неподправеност.

Линията Essentials събира още серии изкусително бельо, носещи красивите женски имена Allegra, Bella, Emma, Gracia, Happyday, Ines, Ivonne, Jane, Kaia, Laura, Lucy, Manja, Maya, Victoria.

X