Denina Martin Collection празнува 5 години елегантност и романтика

Новата есенно-зимна юбилейна колекция е в пълен синхрон с идентичността и философията на бранда от самото му начало.

Димитър Андонов 05 октомври 2024

Фотография: Александра Стефанова

Няма две мнения по въпроса. През последните пет години страстта към добрия стил и безпогрешното усещане за естетика се открояват във всеки проект на Денина Мартин и нейният едноименен моден бранд - Denina Mártin Collection.

Още от създаването му през 2019 г. той поднася на сребърен поднос онзи елегантен, но същевременно романтичен прочит на случващото се в модната индустрия, превръщайки двете пресечни точки в ДНК и философия на марката.

"Тогава бе смела стъпка в непознати води, а днес - 5 години по-късно, Denina Mártin Collection е незаменима част от живота ми. Това се случи благодарение на нашите #WomeninDMC, които вярваха и продължават да вярват в нас", споделя Денина, отбелязвайки годишнината с поредния pop-up магазин и новата есенно-зимна юбилейна колекция, която ние успяхме да видим първи в началото на октомври.

Есен/зима 2024 предлага модерна романтика и подчертана женственост, преплетени с универсалност и неоспорим комфорт. От класически неутрални цветове до елегантни нюанси на тъмносиньо, колекцията върви ръка за ръка с бродирани материи, нежни дантели и разкроени силуети. Разбира се, моделите варират от елегантни и подходящи за офиса до такива, които спокойно може да съчетаете в небрежната градска среда.

Вече пет години всичко с етикет Denina Mártin Collection се създава в София - от дизайна, през отговорните практики в производството, до последните детайли. Дени селектира внимателно материите, така че да се получават интересни и качествени дрехи и аксесоари, които правят наистина добро впечатление. "Вярвах, че има жени, готови да ги облекат и носят. Просто до онзи момент ги нямаше на пазара", разказва тя за началото в интервюто си към дигиталната IT Wave корица на GRAZIA.

И докато ние от сърце ѝ пожелаваме още творчески, красиви и елегантни успехи, вие

Може да откриете колекция есен/зима 2024 до 08.10 в pop-up магазина на ниво +1 в Bulgaria Mall и онлайн на shop.deninamartin.com от 09.10.

X