Триумфът на моделите над 50

Тайра Банкс, Кейт Мос, Ева Херцигова и Карла Бруни доказаха, че не случайно са определяни за супермодели.

Ася Иванова
Ася Иванова 16 октомври 2024

Фотография: Profimedia

Шоуто на Victoria's Secret стана арена на едни от най-успешните и красиви модели. Сред тях можехме да видим няколко момичета, които вече са прехвърлили 50-те, но изглеждаха повече от зашеметяващо.

Кейт Мос направи своя дебют за най-известната марка на бельо на 50 години. Тя премина по котешката пътечка, облечена в черна дантела и показа защо винаги е била сред най-успешните и желание супремодели. На сцената се появи и нейната дъщеря - 22-годишната Лила - достойна наследничка на своята майка. Красота, харизма... всичко това можеше да бъде забелязано у младото момиче.

Шоуто на Victoria's Secret - Кейт Мос

51-годишният супермодел Ева Херцигова също бе сред дамите, които напомниха за себе си в тази празнична вечер. Тя дефилира за марката след повече от две десетилетия пауза. Херцигова също бе облечена с черно дантелено бельо, което деликатно показваше перфектно изваяната й фигура.

На сцената можехме да видим и една първа дама - Карла Бруни, която спечели сърцето на бившия президент Никола Саркози. Дълго време не бяхме виждали супермоделът в тази й роля, но 54-годишната Карла напомни за себе си. И то как!

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГОЛЯМОТО ЗАВРЪЩАНЕ НА VICTORIA'S SECRET

Шоуто на Victoria's Secret -  Ева Херцигова

Голямото си завръщане на сцената на Victoria's Secret бе на Тайра Банкс, която дефилира за модния лейбъл след 20-годишна пауза. 50-годишният супермодел доказа, че все още може да отвее по-младите си колежки със своята поява. Тя бе облечена с искрящ сиви клин, съчетан със сребристо бюстие. Визията беше завършена с подходяща пелерина. "Мисля, че светът се е променил и вече разбрахме, че жените не трябва да бъдат в определен стереотип и да са в един калъп. И затова се чувствам много развълнувана и щастлива да се върна и отпразнувам себе си и да нямам чувството, че трябва да отслабна, за да бъда взета насериозно, така че се чувствам наистина, наистина добре," споделя Банкс. 

Шоуто на Victoria's Secret - Карла Бруни

Появата на всичките красиви, изящни и секси момичета над 50, както и на XXL модели като Ашли Греъм показа, че марката най-сетне обръща внимание на дамите във всяка възраст и във всеки размер.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA