И Блейк Лайвли влезе в света на красотата

Актрисата създаде своя марка за грижа за косата.

Ася Иванова
Ася Иванова 02 август 2024

Фотография: Instagram

Блейк Лайвли е поредната звезда, която е готова да превземе света на красотата. Актрисата е създател на марката Blake Brown Beauty, която на 4 август ще бъде пусната в продажба.

Създаването й е отнело цели седeм години работа заради прецизността и отношението на звездата към новото й бизнес начинание. То е насочено към цялостната грижа за косата. "Не бихме могли да работим повече, за да създадем за вас толкова добри продукти, които да говорят сами за себе си. Нямам търпение да ги пробвате", сподели Лайвли в специaлна публикация в Instargam.

Новата линия се състои от цели осем продукта, включително шампоан, лечебни маски, пяна, стилизант, сух шампоан. Единствено балсамът е пропуснат, тъй като Блейк не харесва този продукт. "Започнах да използвам маски, вместо балсам, преди почти 20 години. Никога не използвам балсам, освен в спешен случай, ако не съм на хотел", споделя актрисата.


За целтa тя се е погрижила да има два вида шампоан и маски - подхранващи и укрепващи. "Ако косата ми се нуждае от повече любов, понякога просто оставям маската за по-дълго в косата. Не я изплаквам напълно, а я оставям за няколко дни, като навивам косата си на кок", разкрива една от тайните си за красива коса Блейк. А новата й линия е направена, така че да е достъпна за всеки. Цените на колекцията са между 18,99 и 24,99 долара.

Това не е първото бизнес начинание на актрисата. През 2021 г. тя пуска на пазара линия безалкохолни газирани напитки "Betty Buzz".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA