Риана грее в новата кампания на Dior за J'adore

Поп дивата смени лицето на марката от 20 г. - Чарлийз Терон.

Ася Иванова
Ася Иванова 21 август 2024

Фотография: Profimedia

Риана бе обявена за новото лице на характерния аромат на луксозната марка Dior - J'Adore.

"Да бъда новото лице на J'Adore е едновременно чест и мисия. Този ​​аромат, който познавам и обичам от толкова дълго време, означава толкова много за жените. Очаквам с нетърпение да се присъединя към това приключение и да допринеса за него чрез моя свят, моята история, моите корени, както и моята креативност и моята собствена женственост," споделя певицата в официално изявление.

"Необичайният талант, дързостта и завладяващата красота на тази абсолютна звезда са идеалното въплъщение на ослепителната, могъща женственост на Dior, която надхвърля поколенията", изрази в изявление главният изпълнителен директор на сектора с парфюмите за Christian Dior, Вероник Куртоа. "Нейната златна мечта обещава да бъде уникална , отразявайки аромат, който присъства за жените и запазва излъчването си."


Историческото назначаване на Риана за лице на парфюма идва след като Чарлийз Терон бе свързвана с J'Adore в последните 20 години. Сега обаче актрисата се е насочила към това да стане посланик на техния сектор за бижута и стил. 

Би било предизвикателство да се отрече еклектичната природа на Риана или дори да се опита. От стартирането на Fenty Beauty през 2017 г. певицата се изстреля в класацията до най-богатия музикант в света. Затова не е и учудващо, че именно тя бе избрана да рекламира такъв емблематичен аромат, какъвто е J'Adore на Dior.


Това, което прави J'adore наистина специален, е неговата уникална комбинация от аромати. Майстор парфюмеристът Франсис Куркджиан е създал пълен и сладострастен аромат, който балансира нотки на портокалов цвят, жасмин грандифлорум и сентифолия.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA