Джиджи Хадид е новата муза на Rabanne

Супермоделът е лицето на аромата на лейбъла - Million Gold For Her.

Ася Иванова
Ася Иванова 28 август 2024

Фотография: Profimedia

Джиджи Хадид е новата муза на Rabanne, която е избрана да бъде новото лице на аромата Million Gold For Her – първият по рода си Grand Floral във визионерски нов аромат вселена за марката.

"Джиджи носи духа на нашето наследство. В нея виждам прилики с емблематичните музи на мосю Рабан – от Джейн Бъркин до Джейн Фонда като Барбарела. Тя носи и своя собствена различна индивидуалност, която я прави перфектното въплъщение на съвременната жена Rabanne," заявява вицепрезидентът на Rabanne, Джеръм Льолуп.

Джиджи Хадид - лице на новия парфюм на Rabanne

Сочена като един от най-влиятелните супермодели на своето поколение, както и водещ предприемач, Хадид със сигурност е лесен избор да стане лице на ароматите на Rabanne. С повече от 78 милиона последователи в Instagram – доказателство за неудържимия възход на Хадид към успеха – тя е перфектната личност, която да рекламира този мощен, сияен аромат на примамливо бяло цветя и топъл, минерален мускус.

"Million Gold за нея ми напомня как се чувства Rabanne като Maison", казва Хадид. "Той е мощен и красив, с роза, лавандула и солен минерален мускус. Обичам баланса. Мисля, че голяма част от личността ми има мъжествени оттенъци, така че ми харесва комбинацията от женски и мъжествени елементи в един аромат."

Джиджи Хадид - лице на новия парфюм на Rabanne

За да отбележи старта на Million Gold For Her, новата муза участва в нова вълнуваща кампания, която току-що стартира. Кадрите са създадени от фотографа Мерт Алас, а видеото е под режисурата на Ману Косу на фона на най-смелия избор на песен от модния лейбъл досега – "Pure/Honey" на Бионсе. Хадид - ослепителна в емблематична рокля на Rabanne, украсена с блестящи кристали Сваровски, показва неописуеми женственост и увереност под напева на Бионсе.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA