Гладка, матирана и защитена кожа само с един продукт

Фон дьо тенът MAT&PROTECT SPF 25 е идеалния избор за вас.

Ася Иванова
Ася Иванова 20 септември 2024

Фотография: PR

Ако искате кожата ви да изглежда матирана и да я предпазите от негативните ефекти на UV радиацията, а в същото време натуралния състав е важен за вас, тогава фон дьо тен MAT&PROTECT SPF 25 на Bell HYPOAllergenic е идеалния избор!

Съдържащите се екстракти от водорасли и морски минерали подхранват и защитават кожата ви от вредните външни влияния. Перфектно балансираната пигментация на продукта ще ви помогне да изравните тена си, а добавянето на последователни слоеве ще ви позволи постепенно да регулирате нивото на покритие, без да създавате ефект на маска. Леката кремообразна формула придава на кожата гладък и свеж вид. Фон дьо тенът има дълготраен естествен изглеждащ матов ефект, без да подчертава структурата на кожата. Предлага се в 8 цвята.

HYPOAllergenic

Веган. В съответствие с тенденцията чиста красота/Clean Beauty. PETA. Без аромати. 87% натурален състав. Подходящ за хора с чувствителна кожа, склонна към раздразнения. Дерматологично тестван.

HYPOAllergenic

Начин на употреба: нанесете фон дьо тена на тънък слой върху кожата за естествен ефект, разнесете с пръсти и накрая внимателно потупвайте с върха на пръстите, особено около носа и над устните.

HYPOAllergenic

Трик на гримьора: ако често фон дьо тенът ви се натрупва във фини линии, като мимически бръчки, нанесете минимално количество от продукта в тези зони и не забравяйте да го фиксирате с пудра.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA