Biotrade празнува рожден ден с над 300 гости

Ася Иванова
Ася Иванова 16 октомври 2024

Над 300 гости, сред които обичани български инфлуенсъри, доказани дерматолози и бизнес партньори на бранда от Виетнам, Ирландия и Румъния пожелаха "Честит рожден ден” на българската дермокозметична марка biotrade.

Позната още от 1994 с лосиона си против акне Acne Out компанията е помогнала на няколко поколения българи да изглеждат по-добре, да се чувстват по-добре и да са по-здрави, като им предлага работещи решения срещу разпространени кожни състояния като акне, пърхот, пигментни петна, атопична кожа и белези.

рожден ден на biotrade

В последните години biotrade създаде и серия с ретинол, която превръща анти-ейджинг грижата в безопасно и ефективно пътешествие.

"Не целим да правим нов продукт всяка година или всяко тримесечие. За нас е важно да намерим решение за проблем, да разработим формулата, да я тестваме и тогава да го предложим на нашите клиенти.

Имаме години без нито един нов продукт, но имаме и години, в които лансираме 8 продукта едновременно, както стана през 2023 с антиейдж серията ни”, обяснява д-р Найденов.

рожден ден на biotrade

Тя включва продукти с ретинол в различно процентно съдържание, азелаинова киселина и ниацинамид. В правилната комбинация те правят кожата по-сияйна, по-гладка, обновяват най-горния епидермисен слой и връщат блясъка и плътността.

"Обърнахме специално внимание на ретинол-съдържащите серуми, защото това е силна, активна съставка. При нея правилното дозиране и постепенното въвеждане в рутината е от изключителна важност, за да не се стигне до негативни ефекти върху кожата, а да се разгърне само положителното му действие”,обяснява д-р Найденов.

рожден ден на biotrade

Той е създател на всяка една от формулите, заедно с развойния екип на компанията. Като лекар, той познава спецификите на всяко състояние и съставките, които ще го излекуват.

Ето защо не бива да ни учудват и резултатите от проучванията на IQVIA:

Acne Out вече няколко поредни години е най-продаваният продукт в категория "Акне”, a серията против пигментни петна Melabel са най-продаваните в своята категория на българския фармацевтичен и козметичен пазар за лекарствени продукти без лекарско предписание за периода януари 2019 - декември 2023.

За доброто настроение на официалния коктейл се погрижиха Миро и Вениамин, а певицата Дивна, която е сред почитателите на маракта и беше в публиката, спонтанно реши също да се качи на сцената и да изпее няколко песни с Миро.

Бляскавата вечер завърши подобаващо с голяма торта и фойерверки.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA