Отброяваме дните до Коледа с BELL HYPOAllergenic коледен календар

Ася Иванова
Ася Иванова 25 октомври 2024

Два месеца остават до един от най-красивите празници от годината - Коледа, и вече започваме да отброяваме дните. А какъв по-хубав начин от това да заложим на адвент календар, създаден за любителите на грима.

Изключителният BELL HYPOALLERGENIC адвент календар съдържа 19 внимателно подбрани козметични продукта и 5 аксесоара, с които лесно ще постигнете възхитителна зимна визия. Всеки прозорец крие изненада – невероятни цветове, подхранващи съставки, прекрасни аксесоари. С елегантния си дизайн адвент календарът BELL HYPOALLERGENIC ще изненада и зарадва всеки. Пожелаваме ти красота!

Bell HYPOAllergenic Vegan Пилинг за устни (реален размер)

Захарният пилинг от серията ВЕГАН  нежно отстранява мъртвите клетки от устните и ги изглажда. Подхранващата формула ги предпазва от изсушаване и загуба на хидратация.

Bell HYPOAllergenic Серум за устни с визуален обемен ефект (реален размер)

С екзотичен аромат на ананас и с ментол, който дава нежно усещане за изпъване и има приятен охлаждащ ефект. Полупрозрачният цвят нежно подчертава устните, красивите блестящи частици създават триизмерен блясък като отблясък от водна повърхност. 

Bell HYPOAllergenic Молив за устни Long Wear 04 (реален размер)

Създава перфектен контур на устните с лекота, като им придава красива желана форма и не позволява на червилото да излиза извън очертанията. С дълготраен ефект, без разнасяне и размазване. 

Bell HYPOAllergenic адвент календар

Bell HYPOAllergenic Течно мат червило 09 (реален размер)

Bell HYPOAllergenic Течно мат червило - продукт за устни с матиращ ефект, без да изсушава устните. Прецизната формула ви позволява да постигнете красиви, матирани, неустоими и елегантни устни с интензивен цвят, който се запазва в продължение на много часове. 

Bell HYPOAllergenic Успокояваща и изравняваща база за грим (мини размер)

Бърз начин да хидратирате и подготвите кожата си за нанасяне на грим. Преди всичко базата изравнява тена и скрива несъвършенствата. Успокоява зачервяванията и възпаленията. Придава на кожата здрав, сияен и спокоен вид. 

Bell HYPOAllergenic Течен бронзант (реален размер)

Ако мечтаете да подчертаете контура на лицето си, тогава HYPOALLERGENIC ТЕЧЕН БРОНЗАНТ е идеалното решение за вас. Продуктът ще ви даде фин, сияен завършек и ще осигури на кожата ви здрав блясък и свеж вид. 

Bell HYPOAllergenic Течен руж (реален размер)

Лекият течен руж осигурява естествено изглеждащ фин ефект, а свежият му нюанс придава на кожата сияен вид. Специалните пигменти във формулата оставят красив сатенен блясък върху кожата. 

Bell HYPOAllergenic Течен хайлайтър за лице и тяло (реален размер)

Течният хайлайтър за лице и тяло осигурява красиво блестящо покритие на грима с мокър ефект. Неговата веган формула е наситена с металически пигменти и блестящи частици.

Bell HYPOAllergenic Изглаждащ околоочен серум с веган колаген (реален размер)

Веган серумът освежава погледа и намалява следите от умора. Видимо изглажда кожата и сухите линии. Леката приятна формула съдържа веган колаген, който интензивно хидратира и подхранва тънката и нежна кожа около очите.  Серумът е идеален като основа преди крем и грим.

Bell HYPOAllergenic Подхранващ серум за обемни мигли (мини размер)

Веган серумът е перфектна комбинация от подхранващ балсам и основа. Осигурява на миглите обем и ефект ветрило. Благодарение на силиконовата четка серумът обгръща миглите, отделя ги перфектно, като дава дължина, обем и плътност дори и на най-късите косъмчета.

Bell HYPOAllergenic Веган гел за фиксиране и подхранване на веждите (реален размер)

Безцветният стилизиращ гел от серията ВЕГАН фиксира и оформя веждите, подчертава миглите и им придава естествена визия. Формулата съдържа хидратиращ глицерин и подхранващ сок от алое вера, който подхранва и укрепва косъмчетата.

Bell HYPOAllergenic Молив за очи Long Wear 01 и 02 (реален размер)

Моливът с перфектно покритие е подходящ за чувствителни очи, хора носещи очила и контактни лещи. С дълготраен ефект, без размазваме, без нежелани следи и отпечатъци на клепачите.

Bell HYPOAllergenic Течни сенки 01 (реален размер)

Течни блестящи сенки за дълготраен ефектен грим. Светлоотразяващите частици създават неповторим искрящ ефект. Хипоалергенната веган формула, съдържа глицерин за овлажняване  и специални пигменти, които осигуряват многоизмерен блясък.

Bell HYPOAllergenic Прецизна спирала за горни и долни мигли (реален размер)

Прецизната спирала за горни и долни мигли създава интензивен обем, дължина и плътност.  Има дълготраен ефект и не се рони. Прецизната четка отделя перфектно косъмчетата и е идеална за долните мигли. Подходяща за хора с чувствителни очи или носещи контактни лещи.

Bell HYPOAllergenic адвент календар

Bell HYPOAllergenic Водоустойчива спирала (реален размер)

Максимална дължина и обем, водоустойчив ефект. Без слепване и ронене. Не става на бучици. Специалната четка отделя перфектно миглите. Съдържащите се пчелен восък, карнауба восък и рициново масло интензивно подхранват миглите. 

Bell HYPOAllergenic Маркер за вежди с четка (реален размер)

Подчертаните вежди са задължителен акцент във всеки грим, дори и при минималистичния - така лицето веднага става по-изразително. Най-добър ефект ще постигнете, когато избирате дълготраен козметичен продукт с лека формула, който позволява да постигнете желаната форма бързо и лесно.

Bell HYPOAllergenic Лак за нокти с дишаща формула 05 (мини размер)

За наситен цвят и дълготраен маникюр. Иновативна дишаща формула, която позволява свободно преминаване на молекулите кислород. Висококачествената формула е устойчива на надраскване и напукване. 

Bell HYPOAllergenic Лак за нокти с дишаща формула 21 (мини размер)

За наситен цвят и дълготраен маникюр. Иновативна дишаща формула, която позволява свободно преминаване на молекулите кислород. Висококачествената формула е устойчива на надраскване и напукване. Специалната четка осигурява равномерно нанасяне, без размазване върху всички видове нокътни плочки. 

Сред аксесоарите са гуа ша камък, тампон за пудра, фиби за коса, гъбка за коректор, скрънчи.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA