Ивана Биланджия разказва за емблематичното червило на YSL Beauty

Новият LOVESHINE е абсолютният хит на лятото. Попитайте Дуа Липа.

Фотография: YSL Beauty

Брандът създава емблематични продукти, които са достойни за живот и извън грим несесера ни. Те са любим аксесоар в дамската ни чанта или дори достойни за декор в интериора. Червило с логото YSL е като разпознаваем знак за модерност, за любов към грима и за отношение към красотата. В света на красотата отново се образува вълна от поредния култов грим продукт на бранда - новото червило YSL LOVESHINE, чието лице е Дуа Липа. Разговаряме с регионалния гримьор на YSL Ивана Биланджия-Били, която ни разказа повече за лансирането на червилото, за концепцията му и за лицето на грим иконата.

YSL Beauty

Били, забелязва се завръщане към тенденциите от 90-те. Сочният блясък на устните част ли е от емблематичния грим на 90-те?

Абсолютно! Сочният гланц за устни e емблематичен за грима от 90-те години. Добавя бляскаво покритие върху устните и често се предлага в различни цветове - от ясни до живи нюанси като розово и лилаво. Устните с гланц, с бляскав, „пухкав" вид станаха популярни през 90-те, благодарение на различни знаменитости и модни икони като супермодела Наоми Кембъл например. Често визията є включваше бляскави устни - изявите є в модни ревюта, корици на списания и събития на червения килим. Това популяризира тенденцията през онази епоха.

Кое в новото червило на YSL LOVESHINE ще ни накара да се влюбим в него?

Червилото YSL LOVESHINE, подобно на други продукти на Yves Saint Laurent, комбинира луксозна опаковка, висококачествена формула и иновативна текстура. Предлага въпросното бляскаво покритие, но с хидратиращи съставки и в комбинация от живи цветове, идеални за постигане на този модерен, сочен вид на устните, напомнящ за 90-те години. Освен това продуктите на марката са желан избор от грим феновете, заради стила, изискания дизайн на продуктите и невероятните реклами.

С какво се различава от своя предшественик Rouge Volupté Shine?

Да, YSL LOVESHINE е различно червило от предшественика си Rouge Volupté Shine. И двете линии наблягат на блясъка и хидратацията. LOVESHINE е с актуализирани формули, цветове и опаковки, като отразява променящите се тенденции и потребителски предпочитания. Подобрени са и хидратиращите свойства, гамата от нюанси е разширена, а текстурата е по-лека и комфортна.

YSL Beauty

Има ли трик, който помага да задържим блясъка върху устните си максимално дълго?

Има трик, който удължава живота на блясъка за устни - нанесете молив за устни, преди да нанесете гланца. Това създава основа, върху която блясъкът да прилепне, като му помага да остане на място подълго. Освен това попиването на устните с кърпичка след нанасяне на блясъка може да премахне излишния продукт, като същевременно остави достатъчен блестящ слой.

Има ли подходящи цветове за устни за деня и за вечерта, или това е въпрос на лично предпочитание?

Със сигурност има цветове, които традиционно се считат за по-подходящи за дневно или вечерно облекло, но в крайна сметка всичко се свежда до личните предпочитания и какво ви кара да се чувствате уверено и комфортно. За деня са подходящи по-светли, по-естествени нюанси - нюд, меки розови или светъл коралов цвят за деликатна и сдържана визия. За вечер са по-смелите, по-живите нюанси като наситено червено, слива или горски тонове, които добавят драма и изтънченост към грима. Въпреки това не се колебайте да експериментирате и да носите цветовете, в които се чувствате най-добре, независимо от времето на деня!

Формулите на червилата през последните години са насочени към грижата за устните - как YSL постига това?

Формулите на червилата на YSL са иновативни и винаги включват подхранващи съставки, хидратиращи агенти като хиалуронова киселина, масло от ший и различни масла като жожоба или арганово, които хидратират устните. С LOVESHINE устните изглеждат по-плътни и обемни. Формулата му включва 85% грижа с PH Color Rush Technology™, като се адаптира към естествения цвят на устните. С 98% съставки от естествен произход, формулата включва и масло от маракуя, масла от ший и жожоба. Тези съставки за грижа помагат за предотвратяване на сухота и лющене, като същевременно осигуряват комфорт на устните и копринено гладка текстура при нанасяне на продукта. YSL добавя антиоксиданти или витамини във формулите си, за да предпази устните от стресовите фактори на околната среда, както и за да се грижи за цялостното им здраве. По този начин червилата на марката целят не само да осигурят красив цвят и блясък, но и подобряват състоянието на устните с течение на времето.

YSL Beauty

Лице на новото червило на YSL LOVESHINE е Дуа Липа - какво е посланието, с което тя печели феновете на бранда?

Партньорството на Дуа Липа с червилото YSL LOVESHINE резонира сред феновете на марката по няколко причини. Първо, нейната световна слава като талантлив музикант и модна икона носи усещането за актуалност и модерен стил на марката. Освен това Дуа Липа е смела и уверена личност, която хармонира отлично с образа на YSL за сила и себеизразяване. Феновете на Дуа Липа по света са огромно количество, като включва различни възрастови и демографски групи - в това отношение откриваме още една връзка с YSL, тъй като отразява ангажимента на бранда към приобщаване и модерност. Дуа Липа въплъщава уникална комбинация от блясък, индивидуалност и изтънченост, което всъщност харесват феновете на YSL.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA