Естествена красота с модерен стил от Bell HYPOAllergenic Pink Vibes

Ася Иванова
Ася Иванова 11 септември 2024

Фотография: ПР

Жените с чувствителна кожа винаги сме се чудили на каква козметика или грим да заложим, за да не раздразним кожата си. Съвременните тенденции помагат в тези случаи.

Bell HYPOAllergenic съчетава естествена красота с модерен стил в новата си колекция Pink Vibes. Тя е създадена с грижа към кожата и съвременните тенденции в грима и е перфектният избор за тези, които търсят безопасна и ефективна козметика, подходяща за чувствителна кожа. Но защо е подходяща? Защото залага на 95% натурални формули, на веган и сертифицирани от PETA продукти, гарантирайки, че те са създадени без жестокост.

Колекцията Bell HYPOAllergenic Pink Vibes е не само красиво допълнение към всяка козметична рутина, но и отговор на нуждите на съвременните жени, които искат да изглеждат и да се чувстват добре. Bell HYPOAllergenic продължава да създава продукти, които съчетават иновации и грижа за кожата, като Pink Vibes е още една стъпка напред в мисията за предоставяне на безопасна и качествена козметика.

Bell HYPOAllergenic Pink Vibes

Да прикрием несъвършенствата и подчертаем красотата

Bell HYPOAllergenic Руж Fresh Mat е същността на мекотата и свежестта. Създаден с лека и матираща формула, той придава естествен цвят на скулите, като прикрива малките несъвършенства на кожата. Включва три модерни нюанса – Dahlia, Camelia и Hibiscus, които могат да бъдат надграждани за постигане на желаната интензивност. Съдържа сквалан за хидратация и е подходящ за всеки тип кожа, включително и най-чувствителната. Продуктът е веган, сертифициран от PETA, с 95% натурални съставки.

Bell HYPOAllergenic Pink Vibes

Интензивност в цветовете

Течното мат червило от Pink Vibes колекцията предлага интензивен цвят и матиран завършек, без да изсушава устните. Предлага се в шест изискани нюанса – Флоренция, Варшава, Берлин, Сидни, Токио и Париж. Червилото е дълготрайно, лесно за нанасяне и устойчиво на размазване, което го прави идеално за всякакви поводи.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA