Робърт Дауни Джуниър се завръща във Вселената на Marvel

Актьорът ще играе ролята на главен злодей.

Ася Иванова
Ася Иванова 29 юли 2024

Фотография: Profimedia

Всички страдахме, когато Железният човек умря и с това се прекрати участието на Робърт Дауни Джуниър в поредицата "Отмъстителите". Феновете могат да ликуват, тъй като актьорът триуфално се завръща във Вселената на Marvel. Той ще участва в следващите два филма "Отмъстителите", като ще влезе в ролята на злодея Виктор фон Дуум, или Доктор Дуум.

Новината за неговото завръщане не остана подмината от партньорката му Гуинет Полтроу. "Не разбирам, лош ли си сега?", пита в коментарите под публикацията му в Instagram.

Дауни стартира филмовите успехи на Marvel в поредицата "Железният човек" и изигра популярния герой в девет филма, но в събота се появи изненадващо с маската на доктор Дуум и зелено наметало.

Робърт Дауни джуниър

Двамата са приятели от повече от десетилетие, играейки Тони Старк и Пепър Потс в "Железният човек" от 2008 г. , който постави началото на кинематографичната вселена на Marvel. Те се появяват в повече филми заедно, включително "Спейдърмен: отново у дома" и "Отмъстителите: Война без край", водещи до"Отмъстителите: Краят" от 2019 г. , който по-специално включва смъртта на Железният човек.

Братята Русо, които ще режисират филма с участието на Дауни, казаха, че появата му във филма е "доказателство за невъобразимите възможности в мулти-вселената на Marvel.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA