Yoana се завръща с "Розова утопия"

Сингълът категорично е пресечната точка между лятото и романтиката.

Ася Иванова
Ася Иванова 01 август 2024

Фотография: Ангел Захаринов

Само няколко месеца след като Йоана Димитрова изгря на юбилейната корица на GRAZIA, тя е готова с дългоочакваното си завръщане на музикалната сцена.

Чувственият летен сингъл "Розова утопия" показва един съвършен свят, обагрен с любов и щастие, в чийто център застава именно тя. С неподправени и нехарактерни за модерното звучене мистика и романтика, поп звездата завладява сетивата и затвърждава образа на страстната, красива и уверена жена, която е.

Yoana

"Дълго време не пусках музика, отдалечих се от сферата, защото имах нужда от това. Бях стигнала до момент, в който всичко, което създавах, не беше достатъчно добро, че да види бял свят. Минаха точно две години от тогава, нека ги нарека ЛЮБИМИТЕ ми две години. Любими, защото съм щастлива и уверена, защото сега имам възможността да споделя с вас песен, за която не трябваше да мисля, дали е достатъчно добра", споделя младата изпълнителка.

Yoana

"Имам възможността да я пусна, защото не завися от никого. Аз определям всичко. Сама написах текста в колата, пътувайки от София към Монтана. Падна ми батерията на телефона и спрях, за да го запиша на един лист. Чувствам музиката като вдъхновение. И аз вече не се чувствам като продукт, а като човек, който прави това, което обича. Изведнъж всички започнаха да мислят, че е много лесно да станеш певец. Не е", разказва Йоана в интервю за специалния брой GRAZIA 20 неотдавна, споделяйки, че естествеността на популярните артисти в момента са я вдъхновили да започне отново да създава музика. 

Музиката и аранжиментът на "Розова утопия" са дело на Iskrata (Искрен Тончев), а нежният и ефирен клип е заснет от Ангел Захаринов.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA