Дара Екимова събира музикалния си свят в дебютен албум

Влизаме в "Тази стая" на 4 октомври.

19 август 2024

Фотография: Вирджиния Рекърдс

След серия от номер 1 сингли, награди за "БГ Изпълнителка" и "БГ Песен" за 2023 г. и редица разпродадени концерти, Дара Екимова прави мечтаната крачка за всеки артист – дебютен албум.

DARA EKIMOVA

"Тази стая" – така се казва предстоящата студийна колекция на изпълнителката, която излиза на 4 октомври.

Dara Ekimova

Dara Ekimova

Албумът ще включва цели 16 песни, сред които хитовете "Дишам" и "Славата", както и 14 чисто нови парчета, които Дара създава в студиата на "Вирджиния Рекърдс" заедно с някои от най-талантливите български продуценти и автори. Обявяването на "Тази стая"  е придружено от аудио и видеопремиерата на "Ако целувам за последно" – нестандартен първи знак и въведение в проекта.

"С "Ако целувам за последно" открехвам вратата към най-вълнуващия момент в кариерата ми досега – появата на дебютния ми албум. Видеото към интрото е като мост между по-малкото ми Аз и сегашното, като прегръдка във време-пространството. Знак е, че всичко ще бъде наред и се надявам повече хора да се открият в посланието", споделя изпълнителката.

Най-големите фенове на Дара вече могат да поръчат "Тази стая" предварително на vinyl и CD. Първите меломани, които заявят своето копие, ще получат специален достъп до pre-listening парти на албума на 27 септември в клуб "Строежа".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA