Дара Екимова няма спирачки

Изпълнителката представи новия си сингъл - "Тази стая".

Ася Иванова
Ася Иванова 23 август 2024

Фотография: Virginia Records

Дара Екимова няма никакво намерение да забавя темпото. Само седмица след като обяви дебютния си студиен албум с нестандартна музикална интродукция "Ако целувам за последно", тя представи и едноименния сингъл към проекта – "Тази стая".

"Това е една от любимите ми песни в албума. Чувствам се много свободна в нея. По създаването ѝ, както и по още няколко парчета в албума, работих с музикалния продуцент Kay Be, което е едно от най-вълнуващите неща, които са ми се случвали през последната година", разказва Дара Екимова.

Видеото на "Тази стая" представя вътрешното пространство, което всеки човек създава за себе си, за да се справи с предизвикателствата на живота. А самата песен Дара Екимова определя като емоционалното ядро на албума. 

Дебютният албум на изпълнителката излиза на 4 октомври и ще включва цели 16 песни. Сред тях ще открием любимите ни хитове като "Дишам" и "Славата", както и 14 чисто нови парчета. Най-големите фенове и любители на музиката на Дара Екимова ще имат възможността да чуят всичките 16 песни от колекцията преди официалната ѝ премиерана специално събитие, което ще се проведе на 27 септември в клуб "Строежа".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA