Михаела Маринова с нов албум преди турнето

Певицата тръгва на национална обиколка на 26 септември.

Ася Иванова
Ася Иванова 29 август 2024

Фотография: Virginia Records

Михаела Маринова ни изненада с третия си студиен албум малко преди националното й турне. "Черна пеперуда" – това е заглавието на албума, който ще излезе на 25 септември.

Националното турне стартира ден по-късно - на 26 септември във Варна. Следват Русе на 27 септември, Плевен - 28 септември, Пловдив - 4 октомври и София – 5 октомври. По време на петте концерта Михаела ще изпълни за първи път на живо десетте чисто нови песни от "Черна пеперуда", но и най-големите си хитове.

"Затаила съм дъх и нямам търпение да споделя всички нови песни с феновете си. "Черна пеперуда" е моята лична метаморфоза", споделя за проекта Михаела.

В "Черна пеперуда" има както модерен поп с трап бийт, така и ритъм енд блус и балади. По създаването на албума Михаела Маринова работи с приятелите си в музиката Павел Николов и Ангел Дюлгеров. В него има и международно участие – на музикалните продуценти Cris Tarcea (Monoir), Cristian Pistol и Martin Kleveland.

Албумът е вече наличен за предварителна поръчка на CD и плоча тук. Всеки, който заяви копие от колекцията преди официалната ѝ премиера, ще получи картичка с лично послание и автограф от Михаела Маринова.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA