Михаела Маринова отваря нова страница в музиката

"Да избягам" е първият сингъл от новия албум на певицата.

Ася Иванова
Ася Иванова 04 септември 2024

Фотография: Virginia Records

Михаела Маринова отваря нова красива страница в нейната музика с новия си сингъл "Да избягам". Това е първото парче от третия албум на певицата - "Черна пеперуда", който ще се появи на пазара на 25 септември.

Михаела създава песента с вече доказалия се румънски продуцент Cristian Pistol (Mr. Gun). "След всеки албум, имам нужда постепенно да се "освободя" от онова, което е било заключено в него, за да мога да продължа да създавам нови песни. "Да избягам" се роди точно в такъв момент и се превърна във врата към новия ми албум. С нетърпение очаквам премиерата му и срещите, които ни предстоят", казва Маринова.

"Да избягам" излиза и с официално видео, режисирано от Виктория Караколева и заснето от Дамян Димитров. Клипът е визуален разказ за често бурния и токсичен характер на любовта, която ни тласка към крайности. 

В края на септември Михаела Маринова тръгва на турне, което ще мине през няколко големи български града - Варна (26 септември), Русе (27 септември), Плевен (28 септември), Пловдив (04 октомври) и София (05 октомври). По време на концертите Михаела ще изпълни за първи път на живо десетте чисто нови песни от "Черна пеперуда", както и най-големите си хитове.

Албумът вече е наличен за предварителна поръчка на CD и плоча тук, а билети за турнето може да закупите тук.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA