Джон Бон Джоуви спаси жена от самоубийство

Полицията в Нашвил сподели видео от инцидента.

Ася Иванова
Ася Иванова 12 септември 2024

Фотография: Metropolitan Nashville Police Department/Mega

Рок легендата Джон Бон Джоуви бе въвлечен в драматичен и разтърсващ инцидент във вторник вечерта. Той се намеси, за да помогне на жена, обмисляща да скочи от пешеходния мост Seigenthaler в Нешвил.

Докато е в разгара на снимките на нов музикален клип, Бон Джоуви и асистента му виждат жена, която е застанала на ръба на мост и се готви да скочи. Кадри от камери за наблюдение от мястото улавят момента, в който музиканта отива към жената. Видеото, което е споделено от полицията в Нешвил, а впоследствие е премахнато, показва как Бон Джоуви се приближава към жената със спокойно поведение. Първоначално той й помахва, след което започва да говори с нея. 

Джон Бон Джови спасява жена

След спасяването рок звездата прегръща жената и разговаря с нея, докато екипите за спешна помощ пристигат. Началникът на полицията Джон Дрейк похвали Бон Джоуви и неговия екип за тяхната намеса, заявявайки: "Нужно е всички ние да си помагаме взаимно в името на безопасността."

Джон Бон Джови спасява жена

Самият Бон Джоуви предпочете въобще да не коментира случая. Мнозина обаче отбелязват състрадателната душа на музиканта. От години той помага на хора в беда чрез  своята фондация Jon Bon Jovi Soul. Той създава учреждението през 2006 г. и се фокусира върху борбата с глада, бедността и бездомността чрез различни програми и партньорства. Този инцидент е поредното доказателство за отдадеността на Бон Джоуви към неговите благотворителни каузи, но също така и личната му смелост и състрадание в момент на криза.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA