Джъстин и Хейли Бийбър с първа поява след раждането на сина им

Ася Иванова
Ася Иванова 26 септември 2024

Фотография: Profimedia

Само месец след появата на малкия Джак, Хейли и Джъстин Бийбър излязоха на романтична вечеря. Нещо, което всички психолози съветват да правят двойките, когато станат родители, за да запазят връзката си.

Изглежда новите родители имат помощници в грижата за малкото им момченце, тъй като го бяха оставили у дома. Младата майка изглеждаше повече от перфектно. Тя бе заложила на стилно яке с леопардов принт, съчетано с черен топ и тъмни дънки с висока талия. Певецът пък отново бе повече от неглиже. Той носеше смъкнати изтъркани дънки, с червен суичър и светлокафява шапка. Най-голямо впечатление обаче направи предметът, който имаше в ръката си. Джъстин носеше голяма чаша с надпис "Татко мечок". 

Хейли и Джъстин Бийбър

Джъстин Бийбър

Хейли и Джъстин обявиха, че са станали родители в края на август. Двамата кръстиха сина си с името Джак Блус Бийбър. И въпреки че двойката не сподели значението на името на момченцето, изглежда, че то е почит към бащата на Джъстин - Джеръми Джак Бийбър. Интересен факт е, че всички във фамилията са с инициалите "JB", като полубратът и сестрите на певеца са кръстени Джазмин Бийбър и Джаксън Бийбър.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA