Принц Хари има ново увлечение

Херцогът на Съсекс се запали по сърфа и вече има професионален учител.

Ася Иванова
Ася Иванова 21 октомври 2024

Фотография: Profimedia

Принц Хари има ново хоби и това не е учудващо за жител на Калифорния. Но пък е изненада да видим кралска особа в такава светлина.

Херцогът на Съсекс се запали по сърфа и дори има професионален учител - Раймана Ван Бастолер, която дори се похвали с уменията на своя ученик. Тя сподели кадри, които впечатлиха феновете в интернет.

Принц Хари на сърф

"В Таити все още те наричаме принц Хари, но в сърфа си моят брат. За мен беше чест да сърфираш с мен и @kellyslater @michaelanders_ в @kswaveco. Принц Хари, винаги си бил любимата ми кралска особа, но сега открадна сърцето ми завинаги. Това беше страхотно," пише Бастолер под публикацията в Instagram.

Хари беше в Калифорния с компанията Kelly Slater Wave Company. 

Принц Хари на сърф

Той неведнъж е споделял любовта си към спорта, като в мемоарите си споделя, че като тийнейджър в училището "Итън" е предпочитал спортове, които се играят на сушата. "Реших, че спортът ще бъде моето занимание в "Итън". Спортуващите момчета бяха разделени на две групи: сухи и мокри. "Сухите" играеха крикет, футбол, ръгби или поло. "Мокрите" играчи гребяха или плуваха. Аз бях "сух", който от време на време се "мокреше", казва Хари. 

"Играех всички сухи спортове, макар че ръгбито завладя сърцето ми. Красива игра, а и добър повод да се блъскаш в нещо много силно. Ръгбито ми позволяваше да се отдам на яростта си."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA