Почивка по кралски: Кейт и Уилям отдъхват във вила на Карибите

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 01 август 2019

Тези дни принц Уилям и Кейт Мидълтън се завърнаха от двуседмичната си ваканция на Карибите, където те и децата им отпразнуваха шестата годишнина на принц Джордж. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж наеха разкошната вила  Villa Antilles, която се намира на частния остров Мюстик, скрит от любопитни очи и много скъп (звездите от висшата лондонска аристокрация обичат да си почиват там). Тази година, към честването на рождения ден на принц Джордж във вилата, се присъединиха и родителите на Кейт - Майкъл и Карол.

Наемът на луксозното имение със спираща дъха гледка към морето струва на кралската двойка 56 000 британски лири за две седмици. Едва ли обаче тази вила с огромен басейн, пет просторни спални и личен иконом може да се оцени за по-малка сума. Има дори личен готвач, който приготвя деликатеси от скариди, омари и други морски дарове.

Цялото имение е декорирано в пастелни бежови и сини нюанси, които изпълват пространството с въздух и светлина. В хола с високи прозорци можете да намерите уютни дивани и кокетна масичка за кафе. А спалните имат огромни тераси с изглед към водната шир.

За децата във вилата има специална спалня - с двуетажни легла, играчки и изрисувани стени.

Вилата е построена от близък приятел на Уилям и се радва на специалната любов на кралската двойка. Тук Кейт и Уилям с децата и роднините си идват на почивка почти всяка година.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA