Max с първа оригинална френска продукция

Ще гледаме сериала "Black Lies" през октомври.

Ася Иванова
Ася Иванова 12 юли 2024

Фотография: Max

Съвсем скоро ще видим първата Max Original френска продукция на екран. Премиерата на "Black Lies" ще бъде през октомври.

Психологическият трилър е адаптиран по романа "La Mythomane du Bataclan". Той ще се състои от 4 части и участие в него ще вземе Лор Калами ("Call My Agent!"). Тя влиза в ролята на жена, която с измама си проправя път в асоциация на жертви на атентат и бързо се превръща в един от нейните стълбове. 

В нощта на атентатите в Париж Кристел, както и останалата част от страната, е в състояние на шок. Сутринта след събитията, тя се свързва с няколко от пострадалите и заема важна роля в реализирането на идея за създаване на група за подкрепа на оцелелите. Става ясно обаче, че връзката ѝ с трагедията не е такава, каквато изглежда и заплашва да разплете още по-дълбока мрежа от лъжи.

В сериала ще видим освен Лор Калами в ролята на Крис, и Арие Уорталтер в ролята на Леон - президент на асоциацията „Подкрепете Париж", и Емили, изигранa от Анабел Ленгрон. Алексис Маненти ("Les Misérables"), Ава Бая и Ан Беноа ("All Your Faces") също се включват в продукцията.

Режисьор е Джъст Филипу, сценарият е на Фани Бурдино, Жан-Батист Делафон, Самуел Ду и Александър Кауфман, който е автор на книгата "La Mythomane du Bataclan". Сериалът е продуциран от Studiofact Stories (Роксан Руас-Рафович, Жак Арагонес, Иван Садик, Базил Лемер) в сътрудничество с June Films (Джули Били, Наоми Денамур).

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA