Лятното безгрижие живее в къмпинг "Градина"

22 юли 2024

Лятото e тук, а слънцето вече приканва верните почитатели на морския бриз и сините вълни да се насочат към крайбрежието. Обичаният от всички пътешественици, които държат на уюта и близостта на водата, къмпинг "Градина" очаква своите гости през топлите дни, за да предложи безгрижие, спокойствие и изкушаваща луксозна почивка.

С чудесното си местоположението – в големия пясъчен залив до гр. Черноморец – къмпингът привлича няколко поколения българи и чужденци с неустоим чар, красиви природни гледки и комфортни условия за истинско бягство от градската среда. Малките крайбрежни бунгала, изолирани от шума, са идеални за спокойна семейна ваканция, ако търсите тиха почивка и богат избор на плажни дейности.

Градина

Мястото е подходящо за пълен релакс и разтоварване, като дори нюансите на обзавеждането, решено в спокойните кремави, кафяви и бежови тонове, са елегантни и стилни. Къмпингът предлага плажна библиотека с любопитни и класически заглавия за следващото плажно четиво. Активните гости могат да се заредят с тонус благодарение на фитнеса с гледка към морето, мрежата за волейбол или някоя от другите морски активности като сърф, джет, гмуркане със Seabob, плаване на банан и каране на водно колело. За спонтанните натури, които неочаквано са решили да предизвикат себе си с нещо различно, на територията на къмпинга има магазин за спортни стоки и принадлежности.

Градина

След като се погрижите за физическата си форма, без никакви угризения е време да зарадвате и вкусовите си сетива с голямото разнообразие от красиви и стилни места за хранене, разположени в къмпинг "Градина". Невероятни ресторанти с изкушаващи ястия, вдъхновени от средиземноморската, италианската, гръцката и българската кухня, очакват своите гости за лятото. Романтичните вечери или забавните срещи с приятели са почти задължителни за всяка пълноценна почивка, а разкриващата се гледка към морето е черешката на тортата. Ароматното кафе с кроасан и гледка към изгрева може да бъде надминато само от разхлаждащ коктейл, комбиниран с любим човек и залеза на слънцето.

Макар да препоръчваме да забравите за технологиите, за да се насладите на бягството в природата, в удобствата на "Градина" е включен бърз интернет без допълнителни такси. Контактът с колеги, близки и приятели е удобен и лесен, а хората с дистанционна работа могат да вземат своите устройства на брега на морето. Наистина завидно работно място.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA