Кари и Ейдън са отново заедно

Снимките на "Просто ей така" продължават с пълна сила.

Ася Иванова
Ася Иванова 23 юли 2024

Фотография: Profimedia

Любимата ни екранна двойка - Кари Брадшоу и Ейдън Шоу, е отново заедно.

И макар Кари да избра Тузаря, а не доброто момче Ейдън в "Сексът и градът", в продължението те получиха своя втори шанс. Със започването на снимките на новия сезон на "Просто ей така...", всички тръпнеха в очакване дали двамата ще се съберат отново. Вторият сезон на сериала завърши с доста отворени сюжетни линии. 

Просто ей така - Кари и Ейдън

Кари се върна при Ейдън, който впоследствие трябваше да се завърне у дома във Вирджиния, след като най-малкото му дете попадна в автомобилна катастрофа. Ейдън помоли Кари да изчака завръщането му в Ню Йорк, но чак след пет години. А това поставя бъдещето на двойката неясно. По време на снимкачния процес, който се провежда в момента в Ню Йорк, видяхме Сара Джесика Паркър и Джон Корбет (който е в ролята на Ейдън) отново ръка за ръка. Каква точно ще е развързката между двамата, все още не е ясно.

Просто ей така - Кари и Ейдън и компания

Ако нямате търпение да видите приключения на любимите ни момичета, може да загреете с предишните сезони на "Просто ей така...", както и сезоните на оригиналния сериал "Сексът и градът", които са налични за гледане в стрийминг платформата Max.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA