"Сейлъм’с Лот" по Стивън Кинг с премиера през октомври

Адаптацията на предстоящия сериал е на New Line Cinema.

Ася Иванова
Ася Иванова 27 август 2024

Фотография: New Line Cinema/Max

Историите на Стивън Кинг винаги ни карат да настръхнем, но вълнуващото очакване ни предизвиква да продължим да четем. Затова не е и изненадващо, че много от тях са екранизирани. Последната адаптация по книга на големия майстор на перото е на бестселъра от 1975 г. "Сейлъм’с Лот".

Историята ни запознава с писателя Бен Миърс (Луис Пулман), който се завръща в родния си дом в търсене на вдъхновение за следващата си книга. Единственото, което открива обаче, е че градът е плячка на кръвожаден вампир. Овладени от сатанински сили, местните жители един по един се поддават на непреодолимата им власт. Загадъчна смърт отнася мъже, жени, деца и старци. А нощем черни сенки бродят по пустите улици и чукат по прозорците.

нов сериал по Max - Salem's lot

Бен започва да разбира, че нещо зловещо е избрало родния му град за дом и Лот е под обсада на зли сили, които далеч надхвърлят въображението на писателя. Така че само той, с малка група съюзници, може да се надява да удържи злото, което избуява в границите на Сейлъмс Лот. 

Във филма Пулман си партнира с Алфре Уудард (д-р Коди), Макензи Лий (Сюзън Нортън), Бил Камп (Матю Бърк), Спенсър Трийт Кларк (Майк Райърсън), Пилу Асбек (Стрейкър) и Джон Бенджамин Хики (отец Калахан).

нов сериал по Max - Salem's lot

Очаквайте екранизацията на бестселъра на Стивън Кинг "Сейлъм’с Лот" през октомври в Max. А дотогава в онлайн стрийминг платформата може да гледате сериалите "Другият" и "Касъл Рок", също базирани на книги от Стивън Кинг.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA