Сериалът "Индустрия" се завръща с четвърти сезон

Новината бе споделена още преди края на трети сезон.

Ася Иванова
Ася Иванова 21 септември 2024

Фотография: Bad Wolf/HBO/BBC

Хитовият драматичен сериал "Индустрия" ще се завърне с четвърти сезон. Това бе потвърдено от HBO, и то преди края на третия сезон, който ще бъде на 30 септември.

Сагата е създадена от Мики Даун и Конрад Кей и бързо стана любима на мнозина. Третият сезон има средно 1,6 милиона зрители на епизод, което е с около 40% повече в сравнение с втори сезон. Гледаемостта на сериала през последните пет седмици е най-високата досега. "Индустрия" наднича в жестокия свят на финансите, като проследява група млади банкери, докато изграждат своята идентичност в изпълнена с напрежение среда в лондонския офис на международната банка Пиърпойнт, подхранвана от секс, наркотици и тайни.

Сериал на HBO - Индустрия


Трети сезон, проследява преориентацията на Пиърпойнт към етично инвестиране чрез Луми - обещаваща компания за зелена енергия, ръководена от сър Хенри Мак (Кит Харингтън), която е на път да излезе на борсата. Докато Ясмин (Мариса Абела), Робърт (Хари Лоути) и Ерик (Кен Леунг) се борят с амбициите и пороците си в развиващата се Пиърпойнт, току-що отстранената Харпър (Миха'ла) намира необичаен партньор в лицето на Петра Кьониг (Сара Голдбърг) в хедж фонда Фючърдоун.

Сериал на HBO - Индустрия
​​​​​​​

"В продължение на три сезона "Индустрия" утвърждава своята амбиция и класа. Вълнуващият поглед на Мики и Конрад към лондонските финанси предефинира съвременните сериали с действие, развиващо се на работното място. Толкова сме развълнувани, че зрителите и критиците разпознаха трети сезон като по-голям и по-добър от всякога, подкрепени от страхотните изпълнения на несравнимия актьорски състав. Нямаме никакво съмнение, че Мики и Конрад, заедно с невероятния екип под ръководството на изпълнителните продуценти Джейн Трантър от Bad Wolf и Катлийн Маккафри, ще издигнат четвърти сезон до още по-големи висоти," сподели Франческа Орси, изпълнителен вицепрезидент, HBO програма, ръководител на HBO драматични сериали и филми.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA