![](https://www.graziaonline.bg/Content/ImagesDatabase/p/804x0/crop/both/c5/c58e0e5a8eac4164988e3b1b1df28401.jpg?quality=85&404=default&v=02)
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ: 900 гр. пилешко филе / 1 лимон / 100 гр. крема сирене с подправки / 50 мл. прясно мляко / 125 гр. масло / сол / черен пипер / 100 гр. бекон / 300 гр. топено сирене / 700 гр. пресни гъби
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ: 1. Нарежете пилешкото филе на тънки пържоли и поставете в голяма тава.
2. Овкусете пържолите със сол, черен пипер и сока от един лимон.
3. В отделна чаша поставете крема сиренето с подправки и го разбъркайте с 50 мл. прясно мляко, докато се получи кремообразна смес, с която да залеете вече овкусените пържоли.
![47](/Content/ImagesDatabase/57/579f6a99696e405e8b131e0b3ee20914.jpg?v=1&maxwidth=760&)
4. Покрийте с алуминиево фолио и оставете в хладилник за поне 2 часа преди печене.
5. Изпечете пържолите в предварително загрята на 200°C фурна за около 50 минути или до постигането на желаната от вас степен на изпичане.
6. Почистете гъбите и ги запържете в маслото, докато омекнат. Добавете бекона и пържете още около 2 минути.
7. Накрая добавете топеното сирене и разбърквайте постоянно до пълното му разтапяне.
8. Залейте изпечените пържоли със соса и поднесете с вкусен хляб. Всички ще бъдат доволни!