Не са ви необходими особени умения, за да приготвите този ужасно вкусен обяд. Останалите обаче не е задължително да го знаят... шшт!
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
900 г пилешки гърди без кожа • 400 г моцарела • сол • черен пипер • 1 с.л. брашно • 3 яйца • 1 ч.л. сушен риган • 1 ч.л. чесън • 250 г настърган пармезан • зехтин • 2 ч.л. ситно нарязан босилек • 300 г гъби • 200 г бекон
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
1. Загрейте фурната до 220° и с помощта на остър нож направете дълбок разрез във всяка част от пилешкото.
2. Напълнете с моцарела, бекон и гъби, и подправете със сол и черен пипер.
3. Потопете пълненото пиле в брашното, а след това в яйцето.
4. Гответе до златисто в тиган на умерен огън за около 4 минути (със зехтин или олио).
5. Прехвърлете във фурна, поръсете с пармезан и поправките и печете за около 20 минути. Сервирайте с млечно-чеснов сос.