Имате продуктите в шкафа и хладилника си. Остава да имате и желанието да ги приготвите. Ние разказваме как.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
• 3 с.л. зехтин • 1 глава лук • 3 скилидки чесън • кимион • червен пипер • босилек • 3-4 домата • сол • черен пипер • 300 г фета сирене • 6 яйца • още пресни подправки и сосове за сервиране
ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛЮБИМАТА САЛАТА НА ДЖЕНИФЪР АНИСТЪН ЗАПАЛИ TIKTOK
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
1. Сложете дребно нарязания лук в достатъчно голям тиган и гответе, докато омекне. Обикновено отнема между 8 и 10 минути.
2. Добавете чесъна, продължете да разбърквате, заедно с подправките. Тяхното количество може да варира спрямо личните ви предпочитания - ако обичате черен пипер, но не сте фенове на кимиона, може да редуцирате съотношението.
3. Намачкайте обелените предварително домати и ги добавете към сместа. Оставете да къкри, докато се сгъсти - отново между 8 и 10 минути.
4. Прибавете сол, черен пипер и натрошеното фета сирене.
5. Внимателно преместете сместа в подходяща тава и покрийте с яйцата. Сложете в загрята на около 190-200 градуса фурна за между 7 до 10 минути. Може да поднесете с барбекю сос и други пресни подправки.