
Ако и вие, също като нас, обичате сладкиши с шоколад, шоколад и пак шоколад, то за нищо не света не пропускайте тази рецепта.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
• 150 г брашно • 200 г тъмен шоколад • 200 г масло • 130 г захар • 2 яйца • 1 ч.л. бакпулвер • 2 с.л. какао • около 300 г череши • шепа орехи, бадеми, кашу - ситно нарязани
ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛЕТЕН ТРАЙФЪЛ С ДИНЯ И ГРЪЦКИ ЙОГУРТ

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
1. Първо, разтопете шоколада на водна баня заедно с маслото.
2. Разбийте яйцата със захарта в подходяща купа и добавете към тях разтопения шоколад.
3. Сипете и предварително пресятото брашно с бакпулвера и какаото. Разбийте с телена бъркалка.
4. Прибавете черешите и блендираните ядки. Ако ползвате замразени череши, оставете ги да се размразят и отцедете от водата.
5. Прехвърлете сместа в тава с хартия за печене. Загрейте фурната на 180 градуса и печете около 30 минути.
6. Изчакайте браунито да се охлади и по желание го залейте с разтопен шоколад или пудра захар. Да ви е сладко!