Fashion Inspiration: Блейк Лайвли и нейните модни трансформации в един уикенд

Актрисата впечатли със стил по време на промоцията на лентата "Никога повече".

Ася Иванова
Ася Иванова 05 август 2024

Фотография: Profimedia

Обожаваме Блейк Лайвли и нейният безупречен стил, който ни удивлява всеки път.

През уикенда актрисата бе в Ню Йорк и бе доста заета покрай промотирането на последния й филм "Никога повече". Впечатление направи изборът й на флорални мотиви в почти всичките тоалети, които смени в рамките на броени часове. Тя дебютира с разкошна къса рокля на млад дизайнер Dauphinette, в съчетание  с бижута на Лорейн Шуортц, чанта на Джудит Либер и обувки The Wizard of Oz на Кристиан Лубутен.


По време на участието й в ABC Studios, Блейк бе отново с разкошен пастелен тоалет на Dauphinette, в съчетание на обувки на Кристиан Лубутен и бижута на Лорейн Шоутрц.

Блейк Лайвли

Ден по-късно обаче, актрисата предпочете рокля на няколко десетилетия. "Тази рокля е на 30 г., но не изглежда и на ден повече от 25", пошегува се Блейк. По-късно уточнява, че тоалетът е от колекцията на Вивиан Уестууд от 1994 г. Обувките и бижутата отново са на Лубутен и Шуортц.


Звездата в "Никога повече" разнообрази романтичните рокли с тоалет в деним на Chanel. Но флоралния мотив и тук бе водещ.

Блейк Лайвли

Лайвли отправи специален поздрав към екипа на Betty Blooms, които направиха специално място на флоралната тематика. "Имах мечта! Вашата компания да организира цветарско тематично парти за вашия филм. Благодаря ви", написа актрисата в публикация в Instagram. За това събитие тя без избрала ярко розова рокля с цветен акцент, отново на Dauphinette, като този път обувките са на Мalone Souliers.


На следващото събитие Блейк продължава с флоралната одисея. Тогава тя е забелязана с рокля на Versace в червено-бяла шарка в комбинация с жълт чорапогащник и червени обувки на ток Мери Джейн. 

Блейк Лайвли

Последният й тоалет на цветя беше черешката на тортата. Той представляваше своеобразен букет от мини рокля на Оскар де ла Рента. Визията без презрамки беше направена от текстуриран дизайн на цветя, която в горната си част представляваше бюстие и асиметричен подгъв в долната част.

Блейк Лайвли

Феновете с нетърпение очакваха адаптацията на хитовия романтичен роман на Колийн Хувър "Никога повече", в който участват Лайвли и Джъстин Балдони. Лайвли играе тематично наречената Лили, която работи в цветарски магазин. Връзката на Лили с Райл на Балдони е в центъра на историята, проследявайки ги от страстното им начало до насилствена връзка, която тя се бори да прекрати.

Aко сме провокирали любопитството ви, може да се включите в играта на GRAZIA и Форум Филм България и да спечелите оригинална награда.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA