Лейди Гага отново привлече погледите на фестивала във Венеция

Певицата и актриса се появи на червения килим със страхотна черна рокля и шапка с... рога.

Ася Иванова
Ася Иванова 05 септември 2024

Фотография: Profimedia

Всяка поява на Лейди Гага е нещо незабравимо. Тя отново бе в центъра на вниманието по време на премиерата на филма с нейно участие "Жокера: Лудост за двама" на кинофестивала във Венеция.

Но не само визията на Гага привлече погледите на всички, а мъжът до нея. Певицата и нейната половинка Майкъл Полански най-накрая направиха своя дебют на червения килим. Само преди дни стана ясно, че двамата са се сгодили, а тя не пропуска да покаже блестящото бижу, красящо безименния пръст на лявата й ръка. 

Лейди Гага

Лейди Гага бе избрала  черна дълга рокля на Christian Dior Haute Couture, а аксесоарът на главата й бе повече от впечатляващ. Ексцентричната шапка, на която тя бе заложила, e дело на Philip Treacy от далечната 2001 г. 

Към Гага на червения килим се присъединиха нейният сценичен партньор Хоакин Финикс и режисьорът Тод Филипс. Актьорът, който изпълнява блестящо образа на Артър Флек в  "Жокера: Лудост за двама" бе придружен от своята сестра Рейн Финикс. Съпругата му Руни Мара също е във Венеция, както и двете им невръстни деца, които явно са останали в хотела.

Лейди Гага, Хоакин Финикс и режисьора Тод Филипс
"Жокера: Лудост за двама" е дългоочакваното продължение на филма от 2019 г., отличен с награда "Оскар" за най-добра главна мъжка роля на Хоакин Финикс и за музиката на Хилдур Гуднадотир. Лентата отново ни среща с Артър Флек. Той очаква да научи каква е присъдата за престъпленията, които е извършил като Жокера. Борейки се с двойствената си идентичност, Артър не само неочаквано се сблъсква с истинската любов, но и открива музиката, която винаги е живяла вътре в него.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA