Новият сезон за Etro е по-смел, секси и психеделичен

Дизайнерът Марко де Винченцо показа изрязани тоалети, секси поли и разнообразие от щампи и цветове.

Ася Иванова
Ася Иванова 20 септември 2024

Фотография: Profimedia

Дамите на Etro за новия сезон залагат на нещо по-смело, по-секси и психеделично. Именно такива са моделите на дизайнера Марко де Винченцо за пролетта и лятото на 2025 г.

Модният ас накара всички да забравят за бохемската среща с буржоазната естетика на марката и да се възхитят на неговите готови за парти момичета, облечени с тоалети, подходящи хем за плажа, хем за фламенко нощи.

Характерен бе един по-оскъден и по-свободен Etro силует с изрязани качулки, поли по тялото, кожени и дънкови къси панталонки, мрежести рокли и топове. Цветовете бяха повече от впечатляващи, постигнати чрез щампи, изрисувани в психеделични цветове, поръсени с кристали или пайети.

Де Винченцо сподели, че е намерил своята гледна точка за Etro: Тя включва смелост, сексапилност и максимализъм, направен по прост начин. "Тази колекция представлява мен. Мисля, че е невъзможно днес под натиск да направиш нещо, което не представлява теб самия", каза той. "Винаги уважавам наследството и това настроение от 70-те, тази хипи атмосфера, но с нов привкус, е нещо по-лично... А към него добавям и малко блясък."

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA